Zielony koktajl na jogurcie

Przepyszny zielony koktajl z dodatkiem szpinaku, banana i mandarynek. Świetnie sprawdzi się na II śniadanie lub podwieczorek.


Składniki (1 porcja):

  • jogurt naturalny 2 % tł – 1 mały (200 g),
  • banan – 1/2 sztuki,
  • mandarynki – 2 sztuki,
  • szpinak – 2-3 garście.

Czas przygotowania: 5 minut

Sposób przygotowania:

  1. Mandarynki i 1/2 banana obrać ze skórki, szpinak umyć.
  2. Wszystkie składniki przełożyć do misy blendera i dokładnie zmiksować.

Gotowe!

0 komentarzy

Odpowiedz

Chcesz wziąć udział w dyskusji?
Śmiało, napisz coś!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.