Krem czekoladowy z awokado

Zdrowa wersja kremu czekoladowego. Można użyć do smarowania pieczywa lub po prostu jako deser. Sycący, słodki i zdrowy! 


Składniki (1 porcja):

  • awokado – 1/2 sztuki,
  • banan – 1 mały,
  • kakao – 1 łyżeczka,
  • miód – 1 łyżeczka lub 1 namoczony wcześniej daktyl.

Czas przygotowania: 5 minut


Sposób przygotowania:

  1. Banana i awokado obrać ze skórki.
  2. Owoce przełożyć do misy blendera, dodać kakao i miód i zmiksować dokładnie.

Smacznego!

0 komentarzy:

Dodaj komentarz

Chcesz się przyłączyć do dyskusji?
Feel free to contribute!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.